UMIN試験ID | UMIN000057120 |
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受付番号 | R000065285 |
科学的試験名 | 地域で生活されている方を対象とした10食品群の摂取状況と身体機能との関連性について |
一般公開日(本登録希望日) | 2025/02/26 |
最終更新日 | 2025/02/24 11:36:45 |
日本語
地域で生活されている方を対象とした10食品群の摂取状況と身体機能との関連性について
英語
The relationship between the intake of 10 food groups and physical function among people living in the community.
日本語
地域で生活されている方を対象とした10食品群の摂取状況と身体機能との関連性について
英語
The relationship between the intake of 10 food groups and physical function among people living in the community.
日本語
地域で生活されている方を対象とした10食品群の摂取状況と身体機能との関連性について
英語
The relationship between the intake of 10 food groups and physical function among people living in the community.
日本語
地域で生活されている方を対象とした10食品群の摂取状況と身体機能との関連性について
英語
The relationship between the intake of 10 food groups and physical function among people living in the community.
日本/Japan |
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フレイル
英語
frail
老年内科学/Geriatrics |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
食品数と身体機能への関連性を調査する。
英語
Investigate the relationship between number of foods and physical function.
有効性/Efficacy
日本語
英語
日本語
食品摂取多様性評価票(DVS)で評価する。
英語
Dietary variety assessed by dietary variety score (DVS).
日本語
英語
介入/Interventional
要因デザイン/Factorial
非ランダム化/Non-randomized
オープンだが測定者がブラインド化されている/Open -but assessor(s) are blinded
無治療対照/No treatment
2
治療・ケア/Treatment
食品/Food |
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7品以上
英語
More than 7 items
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7品未満
英語
Less than 7 items
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英語
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英語
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英語
65 | 歳/years-old | 以上/<= |
適用なし/Not applicable |
男女両方/Male and Female
日本語
地域 (在宅) で生活されている65歳以上の高齢者のうち、除外基準に該当しない者
英語
Elderly people aged 65 or older who live in the community (at home) and do not meet the exclusion criteria.
日本語
同意が得られなかった者
英語
Those who did not give consent
100
日本語
名 | 咲子 |
ミドルネーム | |
姓 | 阿部 |
英語
名 | Sakiko |
ミドルネーム | |
姓 | Abe |
日本語
帝塚山大学
英語
Tezukayama University
日本語
現代生活学部 食物栄養学科
英語
Faculty of Contemporary Life Studies, Department of Food and Nutrition
631-8585
日本語
奈良県奈良市学園南3-1-3
英語
Gakuenminami 3-1-3, nara-shi, nara-ken
0742414742
sa-abe@tezukayama-u.ac.jp
日本語
名 | 咲子 |
ミドルネーム | |
姓 | 阿部 |
英語
名 | Sakiko |
ミドルネーム | |
姓 | Abe |
日本語
帝塚山大学
英語
Tezukayama University
日本語
現代生活学部 食物栄養学科
英語
Faculty of Contemporary Life Studies, Department of Food and Nutrition
631-8585
日本語
奈良県奈良市学園南3-1-3
英語
Gakuenminami 3-1-3, nara-shi, nara-ken
0742414742
sa-abe@tezukayama-u.ac.jp
日本語
その他
英語
Tezukayama University
日本語
帝塚山大学
日本語
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英語
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無し
英語
Tezukayama University
日本語
Tezukayama University
日本語
その他/Other
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
帝塚山大学
英語
Tezukayama University
日本語
奈良県奈良市学園南3-1-3
英語
Gakuenminami 3-1-3, nara-shi, nara-ken
0742414742
sa-abe@tezukayama-u.ac.jp
はい/YES
06-36
日本語
帝塚山大学 研究倫理審査委員会
英語
Tezukayama University Research Ethics Committee
日本語
英語
2025 | 年 | 02 | 月 | 26 | 日 |
未公表/Unpublished
日本語
英語
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英語
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英語
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英語
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英語
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英語
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英語
開始前/Preinitiation
2024 | 年 | 12 | 月 | 24 | 日 |
2025 | 年 | 02 | 月 | 10 | 日 |
2025 | 年 | 02 | 月 | 27 | 日 |
2026 | 年 | 03 | 月 | 31 | 日 |
日本語
英語
2025 | 年 | 02 | 月 | 24 | 日 |
2025 | 年 | 02 | 月 | 24 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000065285
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000065285