UMIN試験ID | UMIN000053945 |
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受付番号 | R000061570 |
科学的試験名 | 被験食品摂取による有効成分の血中動態試験 |
一般公開日(本登録希望日) | 2024/03/25 |
最終更新日 | 2025/04/11 10:47:45 |
日本語
被験食品摂取による有効成分の血中動態試験
英語
Blood kinetics study of a single intake of the test food.
日本語
被験食品摂取による有効成分の血中動態試験
英語
Blood kinetics study of a single intake of the test food.
日本語
被験食品摂取による有効成分の血中動態試験
英語
Blood kinetics study of a single intake of the test food.
日本語
被験食品摂取による有効成分の血中動態試験
英語
Blood kinetics study of a single intake of the test food.
日本/Japan |
日本語
健常者
英語
Healthy adults
該当せず/Not applicable |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
試験食品の単回摂取時における有効成分の血中動態を確認する。
英語
To investigate the blood kinetics of active ingredients during a single intake of the test food.
薬物動態・薬力学/PK,PD
日本語
英語
日本語
血中動態(Cmax)
英語
Blood kinetics (Cmax)
日本語
血中動態(Tmax)
英語
Blood kinetics (Tmax)
介入/Interventional
単群/Single arm
非ランダム化/Non-randomized
オープン/Open -no one is blinded
無対照/Uncontrolled
1
予防・検診・検査/Prevention
食品/Food |
日本語
試験食品摂取
英語
Intake of the test food.
日本語
英語
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英語
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英語
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英語
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英語
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英語
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英語
日本語
英語
18 | 歳/years-old | 以上/<= |
65 | 歳/years-old | 以下/>= |
男女両方/Male and Female
日本語
1)入社1 年以上を経過した18~65歳の(株)林原の男女社員。
2) 妊娠及び授乳中でない方
3)試験担当者が指示したスケジュールで、食事制限、試験食品の摂取、採血、安静の維持が可能な方
4)文書と口頭での説明を実施の上、 本研究への参加同意を得た方
英語
1) Employees of Hayashibara who have been with the company for at least one year and are in good health and are between the ages of 18 and 65
2) Those who are not pregnant or breastfeeding.
3) Subjects who can participate in dietary interventions, intake of the test foods, blood samplings, and maintain rest as scheduled.
4) Subjects who voluntarily give written informed consent.
日本語
1)妊娠及び授乳中の方
2)肝機能のγ-GTP値が50 IU/L以上の方
3)実施責任医師により本試験参加に不適切と判断された方
英語
1)Pregnant or lactating persons.
2)Subjects with a liver function gammma-GTP level of 50 IU/L or higher.
3)Subjects judged as unsuitable for the study by the responsible doctor for other reasons.
12
日本語
名 | 未佳 |
ミドルネーム | |
姓 | 山田 |
英語
名 | Mika |
ミドルネーム | |
姓 | Yamada |
日本語
株式会社林原
英語
Hayashibara CO., LTD.
日本語
フードシステムソリューションズ部門 開発部 製品開発課
英語
Product Development Section Development Unit Food System Solutions Division
7028006
日本語
岡山県岡山市中区藤崎675-1
英語
675-1, Fujisaki, naka-ku, Okayama, Okayama, JAPAN
0862763141
mika.yamada@hb.nagase.co.jp
日本語
名 | 未佳 |
ミドルネーム | |
姓 | 山田 |
英語
名 | Mika |
ミドルネーム | |
姓 | Yamada |
日本語
株式会社林原
英語
Hayashibara CO., LTD.
日本語
フードシステムソリューションズ部門 開発部 製品開発課
英語
Product Development Section Development Unit Food System Solutions Division
7028006
日本語
岡山県岡山市中区藤崎675-1
英語
675-1, Fujisaki, naka-ku, Okayama, Okayama, JAPAN
0862763141
mika.yamada@hb.nagase.co.jp
日本語
その他
英語
Hayashibara CO., LTD.
日本語
株式会社林原
日本語
日本語
英語
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無し
英語
None
日本語
無し
日本語
自己調達/Self funding
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
株式会社林原倫理委員会
英語
The Ethics Committee of Hayashibara Co., Ltd.
日本語
岡山市中区藤崎675-1
英語
675-1, Fujisaki, Naka-ku, Okayama
0862763141
HB96301@hb.nagase.co.jp
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
2024 | 年 | 03 | 月 | 25 | 日 |
未公表/Unpublished
日本語
英語
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英語
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英語
日本語
英語
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英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
試験終了/Completed
2023 | 年 | 11 | 月 | 12 | 日 |
2023 | 年 | 12 | 月 | 06 | 日 |
2024 | 年 | 03 | 月 | 25 | 日 |
2024 | 年 | 06 | 月 | 28 | 日 |
日本語
英語
2024 | 年 | 03 | 月 | 22 | 日 |
2025 | 年 | 04 | 月 | 11 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000061570
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000061570