UMIN試験ID | UMIN000052828 |
---|---|
受付番号 | R000060294 |
科学的試験名 | 大学生向け朝食摂取率向上プロジェクト(動画配信が大学生の朝食摂取率に与える影響) |
一般公開日(本登録希望日) | 2023/11/17 |
最終更新日 | 2024/02/16 09:51:34 |
日本語
「食生活でカーボンニュトラル!」ーバランスの良い食生活は朝食からはじめよう!ー
英語
Carbon neutral by eating habits! -A well-balanced diet starts with breakfast!-
日本語
「食生活でカーボンニュトラル!」ーバランスの良い食生活は朝食からはじめよう!ー
英語
Carbon neutral by eating habits! -A well-balanced diet starts with breakfast!-
日本語
大学生向け朝食摂取率向上プロジェクト(動画配信が大学生の朝食摂取率に与える影響)
英語
Project to improve skipping breakfast for university students (impact of video streaming on skipping breakfast of university students)
日本語
大学生向け朝食摂取率向上プロジェクト(動画配信が大学生の朝食摂取率に与える影響)
英語
Project to improve skipping breakfast for university students (impact of video streaming on skipping breakfast of university students)
日本/Japan |
日本語
生活習慣病
英語
Lifestyle-related disease
成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
大学生及び大学院生を対象とし、朝食摂取を促すポスターの掲示や、月1回、動画を大学ポータルサイトの掲示を通して配信することで大学生や大学院生の朝食摂取率や、食習慣、意識等が改善するかどうかを検討することを目的とする。
英語
The purpose of the study is to determine whether the breakfast intake rate, eating habits, and attitudes of undergraduate and graduate students can be improved by posting posters and distributing a video encouraging breakfast intake once a month through the university portal site.
その他/Others
日本語
無
英語
None
日本語
朝食摂取率、食習慣、意識
英語
breakfast intake rate, eating habits, and attitudes
日本語
英語
介入/Interventional
単群/Single arm
非ランダム化/Non-randomized
オープン/Open -no one is blinded
無対照/Uncontrolled
1
予防・検診・検査/Prevention
行動・習慣/Behavior,custom |
日本語
朝食摂取を促すポスターの掲示や、月1回、朝食摂取を促す動画を大学ポータルサイトの掲示を通して配信する
英語
Posting posters and distributing a video encouraging breakfast intake once a month through the university portal site
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
19 | 歳/years-old | 以上/<= |
30 | 歳/years-old | 未満/> |
男女両方/Male and Female
日本語
研究開始時に大学1~3年生、大学院1年生
英語
First to 3rd year university students and 1st year graduate students at the start of the research
日本語
研究開始時に大学4年生、大学院2年生以上
英語
At least a senior in college or a sophomore in graduate school at the start of the research
200
日本語
名 | 悦子 |
ミドルネーム | |
姓 | 木林 |
英語
名 | Etsuko |
ミドルネーム | |
姓 | Kibayashi |
日本語
園田学園女子大学
英語
Sonoda Women's University
日本語
食物栄養学科
英語
Department of Food and Nutrition
661-8520
日本語
兵庫県尼崎市南塚口町7丁目29-1
英語
7-29-1 Minami-Tsukaguchi-cho, Amagasaki City, Hyogo Prefecture
06-6429-1201
K22019@sonoda-u.ac.jp
日本語
名 | 悦子 |
ミドルネーム | |
姓 | 木林 |
英語
名 | Etsuko |
ミドルネーム | |
姓 | Kibayashi |
日本語
園田学園女子大学
英語
Sonoda Women's University
日本語
食物栄養学科
英語
Department of Food and Nutrition
661-8520
日本語
兵庫県尼崎市南塚口町7丁目29-1
英語
7-29-1 Minami-Tsukaguchi-cho, Amagasaki City, Hyogo Prefecture
06-6429-1201
K22019@sonoda-u.ac.jp
日本語
その他
英語
Sonoda Women's University
日本語
園田学園大学
日本語
日本語
英語
日本語
その他
英語
Hyogo Dietetic Association
日本語
兵庫県栄養士会
日本語
その他/Other
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
兵庫県立大学
英語
University of Hyogo
日本語
兵庫県姫路市新在家本町1-1-12
英語
1-1-12 Shinzaike-Honmachi, Himeji, Hyogo
079-292-9334
nakade@shse.u-hyogo.ac.jp
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
2023 | 年 | 11 | 月 | 17 | 日 |
未公表/Unpublished
100
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
試験終了/Completed
2022 | 年 | 10 | 月 | 14 | 日 |
2022 | 年 | 11 | 月 | 14 | 日 |
2022 | 年 | 11 | 月 | 15 | 日 |
2023 | 年 | 12 | 月 | 16 | 日 |
日本語
英語
2023 | 年 | 11 | 月 | 17 | 日 |
2024 | 年 | 02 | 月 | 16 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000060294
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000060294
研究計画書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |