UMIN試験ID | UMIN000050661 |
---|---|
受付番号 | R000057716 |
科学的試験名 | 静岡県オリジナル清酒用種麹を用いた清酒の官能評価 |
一般公開日(本登録希望日) | 2023/03/24 |
最終更新日 | 2024/03/23 16:46:41 |
日本語
清酒試作品の官能評価
英語
Sensory evaluation test of prototype of sake.
日本語
清酒試作品の官能評価
英語
Sensory evaluation test of prototype of sake.
日本語
静岡県オリジナル清酒用種麹を用いた清酒の官能評価
英語
Sensory evaluation test of sake brewed by original seed malt for sake from Shizuoka prefecture.
日本語
静岡県オリジナル清酒用種麹を用いた清酒の官能評価
英語
Sensory evaluation test of sake brewed by original seed malt for sake from Shizuoka prefecture.
日本/Japan |
日本語
健常成人
英語
Healthy adult
該当せず/Not applicable | 成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
清酒の最適製造条件の決定
英語
Determination of optimal manufacturing conditions for sake.
有効性/Efficacy
日本語
英語
日本語
総合評価
英語
Comprehensive evaluation.
日本語
英語
介入/Interventional
並行群間比較/Parallel
非ランダム化/Non-randomized
試験参加者がブラインド化されている単盲検/Single blind -participants are blinded
用量対照/Dose comparison
4
教育・カウンセリング・トレーニング/Educational,Counseling,Training
食品/Food |
日本語
他の介入で使用する清酒とは製造方法が異なる清酒(暗番1)の摂取及び評価
英語
Intake and evaluation of sake No.1 with a different manufacturing method from sake used in other interventions.
日本語
他の介入で使用する清酒とは製造方法が異なる清酒(暗番2)の摂取及び評価
英語
Intake and evaluation of sake No.2 with a different manufacturing method from sake used in other interventions.
日本語
他の介入で使用する清酒とは製造方法が異なる清酒(暗番3)の摂取及び評価
英語
Intake and evaluation of sake No.3 with a different manufacturing method from sake used in other interventions.
日本語
他の介入で使用する清酒とは製造方法が異なる清酒(暗番4)の摂取及び評価
英語
Intake and evaluation of sake No.4 with a different manufacturing method from sake used in other interventions.
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
20 | 歳/years-old | 以上/<= |
適用なし/Not applicable |
男女両方/Male and Female
日本語
清酒の利き酒に精通した方
英語
A person familiar with sake tasting.
日本語
(1)妊娠中又は妊娠の可能性がある方
(2)授乳中の方
(3)糖尿病あるいは消化器、肝臓、膵臓、心臓及び腎臓等に重篤な疾病がある方
(4)上記疾病の既往歴がある方
(5)飲酒を禁止されている方
(6)アルコールに弱い方
(7)当日の健康状態が優れない方
(8)新型コロナウイルス感染の疑いがある方
英語
(1)A person who is probably pregnant or is during pregnancy
(2)A person who is during the lactation
(3)A person who have diabetes or serious diseases of such as digestive organs, liver, pancreas, heart and kidney.
(4)A person who have past history of above diseases.
(5)A person who is prohibited from drinking alcohol.
(6)A person who is sensitive to alcohol.
(7)A person who is not healthy on the test day.
(8)A person who is suspected of being infected with the COVID-19.
10
日本語
名 | 雅博 |
ミドルネーム | |
姓 | 鈴木 |
英語
名 | Masahiro |
ミドルネーム | |
姓 | Suzuki |
日本語
静岡県工業技術研究所
英語
Industrial Research Institute of Shizuoka Prefecture
日本語
沼津工業技術支援センター バイオ科
英語
Numazu Industrial Technical Support Center Department of Biotechnology
410-0022
日本語
静岡県沼津市大岡3981-1
英語
3981-1 Ohoka, Numazu-city, Shizuoka, 410-0022, Japan
+81-55-925-1101
masahiro4_suzuki@pref.shizuoka.lg.jp
日本語
名 | 雅博 |
ミドルネーム | |
姓 | 鈴木 |
英語
名 | Masahiro |
ミドルネーム | |
姓 | Suzuki |
日本語
静岡県工業技術研究所
英語
Industrial Research Institute of Shizuoka Prefecture
日本語
沼津工業技術支援センター バイオ科
英語
Numazu Industrial Technical Support Center Department of Biotechnology
410-0022
日本語
静岡県沼津市大岡3981-1
英語
3981-1 Ohoka, Numazu-city, Shizuoka, 410-0022, Japan
+81-55-925-1101
masahiro4_suzuki@pref.shizuoka.lg.jp
日本語
その他
英語
Shizuoka prefecture
日本語
静岡県
日本語
日本語
英語
日本語
その他
英語
Shizuoka prefecture
日本語
静岡県
日本語
地方自治体/Local Government
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
静岡県工業技術研究所研究倫理審査委員会
英語
Research Ethics Review Committee of Industrial Research Institute of Shizuoka Prefecture
日本語
421-1298 静岡県静岡市葵区牧ヶ谷2078
英語
2078 Makigaya, Aoi-ward, Shizuoka-city, Shizuoka, 421-1298, Japan
+81-54-278-3028
sk-kikaku@pref.shizuoka.lg.jp
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
2023 | 年 | 03 | 月 | 24 | 日 |
未公表/Unpublished
11
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
試験終了/Completed
2022 | 年 | 12 | 月 | 26 | 日 |
2022 | 年 | 12 | 月 | 26 | 日 |
2023 | 年 | 03 | 月 | 01 | 日 |
2023 | 年 | 03 | 月 | 24 | 日 |
日本語
英語
2023 | 年 | 03 | 月 | 23 | 日 |
2024 | 年 | 03 | 月 | 23 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000057716
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000057716