UMIN試験ID | UMIN000049422 |
---|---|
受付番号 | R000056277 |
科学的試験名 | 月経前症候群(PMS)と摂取食品群・栄養素に関する観察研究 |
一般公開日(本登録希望日) | 2022/11/07 |
最終更新日 | 2023/05/23 11:00:18 |
日本語
月経前症候群(PMS)と摂取食品群・栄養素に関する観察研究
英語
Observational study of the associations between Premenstrual Syndrome (PMS) and intakes of food group/nutrients
日本語
PMSと摂取食品/栄養素との関連研究
英語
Study of association between PMS and intakes of food group/nutrients
日本語
月経前症候群(PMS)と摂取食品群・栄養素に関する観察研究
英語
Observational study of the association between Premenstrual Syndrome (PMS) and intakes of food group/nutrients
日本語
PMSと摂取食品/栄養素との関連研究
英語
Study of association between PMS and intakes of food group/nutrients
日本/Japan |
日本語
月経前症候群(PMS)
英語
Premenstrual Syndrome (PMS)
産婦人科学/Obstetrics and Gynecology | 成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
PMS症状と関連する食品群・栄養摂取量を明確にすること
英語
To clarify associations between Premenstrual Syndrome and intakes of food group/nutrients
その他/Others
日本語
PMS症状と食習慣の関連
英語
Association between PMS and dietary habits
探索的/Exploratory
その他/Others
該当せず/Not applicable
日本語
PMS症状と食品群/栄養摂取量の関連
英語
Association between PMS and intakes of food group/nutrients
日本語
1) PMS症状と身体活動量の関連
2) PMS症状と背景情報の関連
英語
1) Association between PMS and physical activity
2) Association between PMS and background information.
観察/Observational
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
18 | 歳/years-old | 以上/<= |
39 | 歳/years-old | 以下/>= |
女/Female
日本語
1. 味の素(株)の社員 (受け入れ出向者含む、パート従業員・派遣社員は含まない)
2. 同意取得時に年齢18歳~39歳の女性
3. 本人の自由意思による試験参加への同意が書面で得られる者
英語
1. Employees of AJINOMOTO CO., INC. (Includes seconded employees and excludes part-time and temporary employees)
2. Females aged 18-39 years at the time of informed consent
3. Subjects who have given written consent to participate in the study by voluntary agreement
日本語
同意取得時に妊娠中の者
英語
Pregnant at the time of informed consent
400
日本語
名 | 洋司 |
ミドルネーム | |
姓 | 山多 |
英語
名 | Yoji |
ミドルネーム | |
姓 | Yamada |
日本語
味の素株式会社
英語
AJINOMOTO CO., INC.
日本語
食品研究所
英語
Institute of Food Sciences and Technologies
210-8681
日本語
神奈川県川崎市川崎区鈴木町1-1
英語
1-1, Suzuki-cho, Kawasaki-ku, Kawasaki-shi, Kanagawa, Japan
+81-044-210-5844
youji.yamada.wn9@asv.ajinomoto.com
日本語
名 | 琴乃 |
ミドルネーム | |
姓 | 小林 |
英語
名 | Kotono |
ミドルネーム | |
姓 | Kobayashi |
日本語
味の素株式会社
英語
AJINOMOTO CO., INC.
日本語
食品研究所
英語
Institute of Food Sciences and Technologies
210-8681
日本語
神奈川県川崎市川崎区鈴木町1-1
英語
1-1, Suzuki-cho, Kawasaki-ku, Kawasaki-shi, Kanagawa, Japan
+81-044-210-5844
kotono.kobayashi.bt6@asv.ajinomoto.com
日本語
その他
英語
AJINOMOTO CO., INC.
日本語
味の素株式会社
日本語
日本語
英語
日本語
その他
英語
AJINOMOTO CO., INC.
日本語
味の素株式会社
日本語
営利企業/Profit organization
日本語
日本
英語
Japan
日本語
英語
日本語
英語
日本語
味の素株式会社 人を対象とする試験審議委員会
英語
The Ethics Committee of Ajinomoto Co., Inc.
日本語
東京都中央区京橋1丁目15番1号
英語
1-15-1, Kyobashi, Chuo-ku, Tokyo, Japan
+81-3-5250-8111
ajinomoto_irb@asv.ajinomoto.com
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
味の素株式会社(AJINOMOTO CO., INC.)
2022 | 年 | 11 | 月 | 07 | 日 |
未公表/Unpublished
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
参加者募集終了‐試験継続中/No longer recruiting
2022 | 年 | 10 | 月 | 12 | 日 |
2022 | 年 | 10 | 月 | 12 | 日 |
2022 | 年 | 11 | 月 | 07 | 日 |
2022 | 年 | 12 | 月 | 31 | 日 |
日本語
研究デザイン:横断研究
募集期間:2022年11月7日~11月27日
英語
Study Design is cross sectional study.
Recruitment period is November 7 to November 27 in 2022.
2022 | 年 | 11 | 月 | 04 | 日 |
2023 | 年 | 05 | 月 | 23 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000056277
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000056277
研究計画書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |