UMIN試験ID | UMIN000048414 |
---|---|
受付番号 | R000055180 |
科学的試験名 | 令和3年度改訂版坂戸市「食育」プログラムの効果に関する研究 |
一般公開日(本登録希望日) | 2022/09/01 |
最終更新日 | 2022/07/20 14:04:05 |
日本語
令和3年度改訂版坂戸市「食育」プログラムの効果に関する研究
英語
Study on the effects of a sakado"Shokuiku(Food and Nutrition Education)" Program
日本語
令和3年度改訂版坂戸市「食育」プログラムの効果に関する研究
英語
Study on the effects of a sakado"Shokuiku(Food and Nutrition Education)" Program
日本語
令和3年度改訂版坂戸市「食育」プログラムの効果に関する研究
英語
Study on the effects of a sakado"Shokuiku(Food and Nutrition Education)" Program
日本語
令和3年度改訂版坂戸市「食育」プログラムの効果に関する研究
英語
Study on the effects of a sakado"Shokuiku(Food and Nutrition Education)" Program
日本/Japan |
日本語
健常児
英語
Healthy Children
小児/Child |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
令和3年度に改訂した坂戸市「食育」プログラムの効果を検討することを目的とする。
英語
The purpose of this study is to examine a Sakado "Shokuiku(Food and Nutrition Education )" Program
有効性/Efficacy
日本語
英語
日本語
介入前、中間、介入後に、「主食、主菜、副菜の揃った食事」
英語
"Having Meals Consisting of Staple Food, a Main Dish and Side Dishes" investigate before the intervention, intermediate, and after the intervention.
日本語
英語
介入/Interventional
単群/Single arm
非ランダム化/Non-randomized
オープン/Open -no one is blinded
無対照/Uncontrolled
1
教育・カウンセリング・トレーニング/Educational,Counseling,Training
行動・習慣/Behavior,custom |
日本語
改訂した坂戸市「食育」プログラムは、小4(2時間),小5(4時間)、小6(5時間)、中1(1時間)、中2(1時間)である。
英語
The revised Sakado City "Food Education" program includes 4th grade (2 hours), 5th grade (4 hours), 6th grade (5 hours), 1st grade (1 hour), 2nd grade (1 hour).
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
9 | 歳/years-old | 以上/<= |
14 | 歳/years-old | 以下/>= |
男女両方/Male and Female
日本語
1.埼玉県坂戸市の小中学校に在籍している
2.児童生徒と保護者の研究同意が得られている
3.実施する調査の全てに参加している
英語
1.The students who are enrolled at elementary and junior high schools in Saitama and Sakado prefectures
2. The students and their parents/guardian who have agreed to participate in this study
3.The participants who attend all the survey
日本語
1.不登校等,欠席が続いている児童
2.健康上の理由で調査への参加が難しい児童生徒
3.調査参加に必要な日本語能力が不十分な人
英語
1. The students who are continuously absent from school due to school refusal etc.
2.The students who are difficult to participate the survey due to health reasons
3.Those who do not have sufficient ability in Japanese to participate in this survey
800
日本語
名 | 明美 |
ミドルネーム | |
姓 | 中西 |
英語
名 | Akemi |
ミドルネーム | |
姓 | Nakanishi |
日本語
女子栄養大学
英語
Kagawa Nutrition University
日本語
栄養学部
英語
Undergraduate School of Nutrition Sciences
350-0288
日本語
埼玉県坂戸市千代田3-9-21
英語
3-9-21 Chiyoda Sakado Saitama 350-0288 Japan
049-282-3573
nakanisi@eiyo.ac.jp
日本語
名 | 明美 |
ミドルネーム | |
姓 | 中西 |
英語
名 | Akemi |
ミドルネーム | |
姓 | Nakanishi |
日本語
女子栄養大学
英語
Kagawa Nutrition University
日本語
栄養学部
英語
Undergraduate School of Nutrition Sciences
350-0288
日本語
埼玉県坂戸市千代田3-9-21
英語
3-9-21 Chiyoda Sakado Saitama 350-0288 Japan
049-282-3573
nakanisi@eiyo.ac.jp
日本語
その他
英語
Kagawa Nutrition University
日本語
女子栄養大学
日本語
栄養学部
日本語
英語
日本語
その他
英語
Kagawa Nutrition University
日本語
女子栄養大学
日本語
栄養学部
その他/Other
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
女子栄養大学研究倫理審査委員会
英語
Kagawa Nutrition University Research Review Committee
日本語
埼玉県坂戸市千代田3-9-21
英語
3-9-21 Chiyoda Sakado Saitama 350-0288 Japan
049-289-6041
kenshien@eiyo.ac.jp
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
2022 | 年 | 09 | 月 | 01 | 日 |
未公表/Unpublished
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
開始前/Preinitiation
2022 | 年 | 08 | 月 | 31 | 日 |
2022 | 年 | 10 | 月 | 01 | 日 |
2030 | 年 | 03 | 月 | 31 | 日 |
日本語
英語
2022 | 年 | 07 | 月 | 20 | 日 |
2022 | 年 | 07 | 月 | 20 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000055180
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000055180
研究計画書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |