UMIN試験ID | UMIN000047972 |
---|---|
受付番号 | R000054686 |
科学的試験名 | 食事由来成分の生体内動態の検証 |
一般公開日(本登録希望日) | 2022/06/08 |
最終更新日 | 2023/06/09 18:54:25 |
日本語
食事由来成分の生体内動態の検証
英語
Investigation of the in vivo dynamics of dietary ingredients
日本語
食事由来成分の生体内動態の検証
英語
Investigation of the in vivo dynamics of dietary ingredients
日本語
食事由来成分の生体内動態の検証
英語
Investigation of the in vivo dynamics of dietary ingredients
日本語
食事由来成分の生体内動態の検証
英語
Investigation of the in vivo dynamics of dietary ingredients
日本/Japan | アジア(日本以外)/Asia(except Japan) |
日本語
健常者
英語
Healty volunteers
該当せず/Not applicable | 成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
この研究は、食品成分の生体内動態の違いを解明することを目的とする。
英語
This study aims at elucidating the difference in the in vivo dynamics of food ingredients.
生物学的利用性/Bio-availability
日本語
英語
日本語
血漿中の食事由来ペプチド
英語
Dietary peptides in plasma
日本語
英語
介入/Interventional
クロスオーバー試験/Cross-over
ランダム化/Randomized
個別/Individual
試験参加者がブラインド化されている単盲検/Single blind -participants are blinded
用量対照/Dose comparison
4
予防・検診・検査/Prevention
食品/Food |
日本語
試験食品を摂取
英語
Intake test food
日本語
試験食品を摂取
英語
Intake test food
日本語
試験食品を摂取
英語
Intake test food
日本語
試験食品を摂取
英語
Intake test food
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
20 | 歳/years-old | 以上/<= |
65 | 歳/years-old | 未満/> |
男女両方/Male and Female
日本語
(1) 20歳以上65歳未満の健常成人男女
(2) 本試験参加に際し、事前に当該試験の説明を受け、その内容が理解でき、趣旨に賛同できる者、また、被験者本人による文書同意が得られる者
英語
(1) Healthy males and females whose age of 20 years or more and less than 65 years.
(2) Subjects who can make self-judgment and are voluntarily giving written informed consent.
日本語
(1) 脂質異常症、高血圧、糖尿病等の慢性疾患の治療を受けている者
(2) 重篤な肝障害、腎障害、心血管障害、呼吸障害、内分泌障害、代謝障害に罹患している者または既往歴のある者
(3) 試験食品に対してアレルギー反応を示す恐れのある者
(4) 妊娠中もしくは授乳中の者、または試験期間中に妊娠を希望している者
(5) その他試験責任医師が不適当と判断した者
英語
(1) Subjects receiving a medical treatment for chronic diseases (dyslipidemia, high blood pressure, diabetes, etc.)
(2) Subjects receiving a medical treatment for serious cardio-vascular, hepatic, renal, respiratory, endocrine or metabolic disorders or having a medical history of these disorders.
(3) Subjects who have the possibility of developing allergic symptoms by the test food.
(4) Female subjects who are pregnant or lactating, or intending to become pregnant during the study.
(5) Subjects deemed unsuitable by the investigator.
9
日本語
名 | 裕輔 |
ミドルネーム | |
姓 | 山下 |
英語
名 | Yusuke |
ミドルネーム | |
姓 | Yamashita |
日本語
株式会社ファーマフーズ
英語
Pharma Foods International Co.,Ltd.
日本語
開発部
英語
R&D Dept.
615-8245
日本語
京都市西京区御陵大原1-49
英語
1-49 Goryo-Ohara, Nishikyo-ku, Kyoto
075-748-9829
y-yamashita@pharmafoods.co.jp
日本語
名 | 将博 |
ミドルネーム | |
姓 | 井出 |
英語
名 | Masahiro |
ミドルネーム | |
姓 | Ide |
日本語
株式会社ファーマフーズ
英語
Pharma Foods International Co.,Ltd.
日本語
開発部
英語
R&D Dept.
615-8245
日本語
京都市西京区御陵大原1-49
英語
1-49 Goryo-Ohara, Nishikyo-ku, Kyoto
075-748-9829
masahiro-ide@pharmafoods.co.jp
日本語
その他
英語
Pharma Foods International Co.,Ltd.
日本語
株式会社ファーマフーズ
日本語
日本語
英語
日本語
自己調達
英語
None
日本語
なし
日本語
自己調達/Self funding
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
株式会社ファーマフーズ 倫理審査委員会
英語
Pharma Foods International Co.,Ltd. Institutional Review Board
日本語
京都市西京区御陵大原1-49
英語
1-49 Goryo-Ohara, Nishikyo-ku, Kyoto
075-748-9811
t-sakata@pharmafoods.co.jp
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
株式会社ファーマフーズ(京都府)
2022 | 年 | 06 | 月 | 08 | 日 |
最終結果が公表されている/Published
8
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
試験終了/Completed
2022 | 年 | 04 | 月 | 18 | 日 |
2022 | 年 | 04 | 月 | 27 | 日 |
2022 | 年 | 05 | 月 | 20 | 日 |
2022 | 年 | 07 | 月 | 31 | 日 |
2022 | 年 | 12 | 月 | 31 | 日 |
2022 | 年 | 12 | 月 | 31 | 日 |
2024 | 年 | 12 | 月 | 31 | 日 |
日本語
英語
2022 | 年 | 06 | 月 | 06 | 日 |
2023 | 年 | 06 | 月 | 09 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000054686
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000054686
研究計画書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |