UMIN試験ID | UMIN000047363 |
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受付番号 | R000054019 |
科学的試験名 | 試験食品の食後血糖値上昇に与える影響確認試験 |
一般公開日(本登録希望日) | 2022/04/04 |
最終更新日 | 2022/04/01 19:53:07 |
日本語
試験食品の食後血糖値上昇に与える影響確認試験
英語
Effects of test diet on the postprandial blood glucose level in healthy subjects.
日本語
試験食品の食後血糖値上昇に与える影響確認試験
英語
Effects of test diet on the postprandial blood glucose level in healthy subjects.
日本語
試験食品の食後血糖値上昇に与える影響確認試験
英語
Effects of test diet on the postprandial blood glucose level in healthy subjects.
日本語
試験食品の食後血糖値上昇に与える影響確認試験
英語
Effects of test diet on the postprandial blood glucose level in healthy subjects.
日本/Japan |
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健常男性
英語
Healthy men
該当せず/Not applicable | 成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
試験食品による食後血糖値への影響評価試験
英語
Effects of test diet on the postprandial blood glucose level in healthy subjects.
有効性/Efficacy
日本語
英語
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血糖値
英語
Blood glucose level
日本語
英語
介入/Interventional
クロスオーバー試験/Cross-over
ランダム化/Randomized
個別/Individual
オープン/Open -no one is blinded
プラセボ・シャム対照/Placebo
3
予防・検診・検査/Prevention
食品/Food |
日本語
試験食A-試験食B⇒休止期間1週間⇒試験食B-試験食A⇒休止期間1週間⇒試験食C-試験食A
英語
Test diet A-Test diet B<Washout 1weeks<Test diet B-Test diet A<Washout 1weeks<Test diet C-Test diet A
日本語
試験食B-試験食A⇒休止期間1週間⇒試験食C-試験食A⇒休止期間1週間⇒試験食A-試験食B
英語
Test diet B-Test diet A<Washout 1weeks<Test diet C-Test diet A<Washout 1weeks<Test diet A-Test diet B
日本語
試験食C-試験食A⇒休止期間1週間⇒試験食A-試験食B⇒休止期間1週間⇒試験食B-試験食A
英語
Test diet C-Test diet A<Washout 1weeks<Test diet A-Test diet B<Washout 1weeks<Test diet B-Test diet A
日本語
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英語
20 | 歳/years-old | 以上/<= |
75 | 歳/years-old | 未満/> |
男/Male
日本語
① 20歳以上~75歳未満の男性で自発的に臨床試
験参加を希望し、文書による同意が得られる方
② 試験期間中の日常の生活習慣を一定に維持で
きる方
英語
1. Men and women between the ages of 20 an
d under 75 who wish to voluntarily participate in clinical trials and obtain written consent.
2. Subjects who can maintain their daily habits during the test period.
日本語
① 重篤な疾患(糖尿病、心疾患、肝疾患、腎疾患、ガン、等)や精神疾患の方
② 過去に重篤な疾患(糖尿病、心疾患、肝疾患、腎疾患、ガン、等)の既往歴のある方
③ 食事及び運動量の変化が大きく日常の生活習慣を維持できない方
④ 被験食品に対する食物アレルギー、薬物アレルギーの考えられる方
⑤ 特定保健用食品、健康食品等を日常的に摂取している方
⑥ その他、本試験への参加を試験責任医師が不適格とした方
英語
1. Subjects with serious illness (diabetes, heart disease, liver disease, kidney disease, cancer, etc.) or mental illness.
2. Subjects with a history of serious illness. (diabetes, heart disease, liver disease, kidney disease, cancer, etc.)
3. Subjects who have large changes in diet and exercise and cannot maintain their daily lifestyle.
4. Subjects with food or medicine allergies.
5. Subjects who are taking food for specified health uses or health food products.
6. Others considered as inappropriate for this study by the physician.
15
日本語
名 | 善規 |
ミドルネーム | |
姓 | 濱千代 |
英語
名 | Yoshinori |
ミドルネーム | |
姓 | Hamachiyo |
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キユーピー株式会社
英語
Kewpie Corporation
日本語
取締役 上席執行役員
英語
Senior executive officer
182-0002
日本語
東京都調布市仙川町2-5-7
英語
2-5-7, Sengawa-cho, Chofu-shi, Tokyo
03-5384-7760
yoshinori_hamachiyo@kewpie.co.jp
日本語
名 | 亮輔 |
ミドルネーム | |
姓 | 松岡 |
英語
名 | Ryosuke |
ミドルネーム | |
姓 | Matsuoka |
日本語
キユーピー株式会社
英語
Kewpie Corporation
日本語
研究開発本部
英語
R&D Division
182-0002
日本語
東京都調布市仙川町2-5-7
英語
2-5-7, Sengawa-cho, Chofu-shi, Tokyo
03-5384-7759
ryosuke_matsuoka@kewpie.co.jp
日本語
その他
英語
CX wellness, Inc.
日本語
株式会社CXウエルネス
日本語
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英語
日本語
その他
英語
Kewpie Corporation
日本語
キユーピー株式会社
日本語
営利企業/Profit organization
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
うえのあさがおクリニック倫理審査委員会
英語
Ueno-asagao Clinic Ethical Review Committee
日本語
東京都台東区東上野2-7-5 偕楽ビル6階
英語
6F Kairaku Building, 2-7-5 Higashiueno, Taito-ku, Tokyo
03-6240-1162
info@ueno-asagao.clinic.
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
2022 | 年 | 04 | 月 | 04 | 日 |
未公表/Unpublished
13
日本語
英語
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英語
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英語
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英語
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英語
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英語
試験終了/Completed
2021 | 年 | 08 | 月 | 04 | 日 |
2021 | 年 | 08 | 月 | 04 | 日 |
2021 | 年 | 08 | 月 | 04 | 日 |
2021 | 年 | 11 | 月 | 30 | 日 |
日本語
英語
2022 | 年 | 04 | 月 | 01 | 日 |
2022 | 年 | 04 | 月 | 01 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000054019
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000054019
研究計画書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
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登録日時 | ファイル名 |