UMIN試験ID | UMIN000046972 |
---|---|
受付番号 | R000053540 |
科学的試験名 | 被験食品の高容量摂取における安全性検証試験~単群試験~ |
一般公開日(本登録希望日) | 2022/05/17 |
最終更新日 | 2023/02/23 10:08:35 |
日本語
被験食品の高容量摂取における安全性検証試験
英語
A study of safety of high dose intake of the test food
日本語
被験食品の高容量摂取による安全性の評価
英語
A study of safety of high dose intake of the test food
日本語
被験食品の高容量摂取における安全性検証試験~単群試験~
英語
A single arm study to assess the safety of high dose intake of the test food
日本語
被験食品の高容量摂取による安全性の評価
英語
A study of safety of high dose intake of the test food
日本/Japan |
日本語
健常者
英語
Healthy volunteer
該当せず/Not applicable | 成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
被験食品の高容量摂取における安全性
英語
The safety of high dose intake of the test food in human
安全性/Safety
日本語
英語
検証的/Confirmatory
実務的/Pragmatic
該当せず/Not applicable
日本語
末梢血液検査
尿検査
体調日誌
英語
Blood test
Urinalysis
Physical condition diary
日本語
英語
介入/Interventional
単群/Single arm
非ランダム化/Non-randomized
オープン/Open -no one is blinded
無対照/Uncontrolled
1
予防・検診・検査/Prevention
食品/Food |
日本語
試験食品の傾向摂取(4週間)
英語
Oral intake of the test food (4 weeks)
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
18 | 歳/years-old | 以上/<= |
75 | 歳/years-old | 未満/> |
男女両方/Male and Female
日本語
1) 18歳以上75歳未満の健常な男女
2) 試験開始前に当該試験の説明を受け、その内容が理解でき、文書により同意が得られる者
英語
1) Healthy males and females aged 18 to less than 75 years old.
2) Subjects who are capable of understanding the study, and those who can give written informed consents.
日本語
1) 試験関連食品にアレルギーを有する方
2) 過度なアルコール常習者ならびに食生活が極度に不規則な方
3) 試験に影響の及ぼす可能性のある医薬品、医薬部外品、サプリメント、健康食品等を常用している方
4) 授乳中または妊娠中あるいは試験期間中妊娠を希望する方
5) その他、試験責任医師あるいは試験実施責任者が不適格であると判断した方
英語
1) Subjects who are allergic to products related to the test material of this study.
2) Subjects who are addicted to alcohol or has an extremely irregular dietary habit.
3) Subjects who take drugs, quasi-drugs, dietary supplements, health foods or something other which possibly have effects on this study.
4) Subjects who are pregnant or breastfeeding, or desires to get pregnant during the study period.
5) Subjects who are judged unsuitable for this study by principal investigator.
10
日本語
名 | 正孝 |
ミドルネーム | |
姓 | 西塔 |
英語
名 | Masataka |
ミドルネーム | |
姓 | Saito |
日本語
女子栄養大学
英語
Kagawa Nutrition University
日本語
食品生産科学研究室
英語
Laboratory of Food Science and Technology
350-0288
日本語
埼玉県坂戸市千代田3-9-21
英語
3-9-21 Chiyoda, Sakado, Saitama 350-0288 Japan
049-282-3729
msaito@eiyo.ac.jp
日本語
名 | 裕子 |
ミドルネーム | |
姓 | 長田 |
英語
名 | Yuko |
ミドルネーム | |
姓 | Nagata |
日本語
株式会社桃屋
英語
Momoya Co., Ltd.
日本語
研究開発部
英語
Research & Development Division
344-8522
日本語
埼玉県春日部市赤沼410
英語
410 Akanuma, Kasukabe, Saitama 344-8522, Japan
048-720-8352
y.nagata@momoya.co.jp
日本語
その他
英語
Momoya Co., Ltd.
日本語
株式会社桃屋
日本語
日本語
英語
日本語
無し
英語
Momoya Co., Ltd.
日本語
株式会社桃屋
日本語
自己調達/Self funding
日本語
英語
日本語
女子栄養大学
英語
Kagawa Nutrition University
日本語
英語
日本語
女子栄養大学研究倫理審査委員会
英語
The Human Research Ethics Committee of Kagawa Nutrition University
日本語
埼玉県坂戸市千代田 3-9-21
英語
3-9-21 Chiyoda, Sakado, Saitama 350-0288 Japan
049-289-6041
kenshien@eiyo.ac.jp
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
女子栄養大学(埼玉県)
Kagawa Nutrition University (Saitama)
株式会社桃屋(埼玉県)
Momoya Co., Ltd. (Saitama)
2022 | 年 | 05 | 月 | 17 | 日 |
未公表/Unpublished
10
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
試験終了/Completed
2022 | 年 | 02 | 月 | 22 | 日 |
2022 | 年 | 03 | 月 | 16 | 日 |
2022 | 年 | 05 | 月 | 18 | 日 |
2023 | 年 | 05 | 月 | 17 | 日 |
日本語
英語
2022 | 年 | 02 | 月 | 22 | 日 |
2023 | 年 | 02 | 月 | 23 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000053540
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000053540
研究計画書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
---|---|
登録日時 | ファイル名 |