UMIN試験ID | UMIN000032827 |
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受付番号 | R000037436 |
科学的試験名 | 食品素材の過剰摂取時の安全性試験 (SME-2018-02-FOSHUS) |
一般公開日(本登録希望日) | 2018/06/03 |
最終更新日 | 2018/11/06 14:29:54 |
日本語
食品素材の過剰摂取時の安全性試験
(SME-2018-02-FOSHUS)
英語
A study of excessive intake of the food ingredient.
(SME-2018-02-FOSHUS)
日本語
食品素材の過剰摂取時の安全性試験
英語
A study of excessive intake of the food ingredient.
日本語
食品素材の過剰摂取時の安全性試験
(SME-2018-02-FOSHUS)
英語
A study of excessive intake of the food ingredient.
(SME-2018-02-FOSHUS)
日本語
食品素材の過剰摂取時の安全性試験
英語
A study of excessive intake of the food ingredient.
日本/Japan |
日本語
該当せず
英語
Not applicable
成人/Adult |
悪性腫瘍以外/Others
いいえ/NO
日本語
食品の安全性を確認する
英語
To evaluate the safety of food
安全性/Safety
日本語
英語
日本語
副作用発現率
英語
Incidence of side effects
日本語
英語
介入/Interventional
並行群間比較/Parallel
ランダム化/Randomized
個別/Individual
二重盲検/Double blind -all involved are blinded
プラセボ・シャム対照/Placebo
2
治療・ケア/Treatment
食品/Food |
日本語
被験食品の4週間継続摂取
英語
Four weeks repeated intake of the test foods
日本語
対照食品の4週間継続摂取
英語
Four weeks repeated intake of the control foods
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
20 | 歳/years-old | 以上/<= |
適用なし/Not applicable |
男女両方/Male and Female
日本語
(1)試験参加同意取得時の年齢が20歳以上の男女
(2)試験の目的・内容について十分に理解した上で、書面により同意した者
英語
(1)Males and females whose age are 20<= years old.
(2)Subjects who are able to submit the written informed consents.
日本語
(1)スクリーニング検査時点で何らかの治療を受けている者
(2) 妊娠中(妊娠している可能性のある場合を含む)あるいは授乳期の女性
(3)他の試験に試験対象者として参加中、あるいは参加した試験終了後4週間以内の者
(4)以下の各号のいずれかに当てはまる者
a)心臓、肝臓、腎臓に疾患を有する者(他の疾病の合併症である場合も含む)
b)循環器系疾患の既往歴のある者
c)糖尿病を発症している者
d)試験食品に対してアレルギーを有する者
(5)医薬品、特定保健用食品、機能性表示食品、健康食品等を常用している者
(6)その他、試験責任医師が試験の対象として不適当と判断した者
英語
(1)Subjects who are with treatment.
(2)Females in pregnancy, lactation and scheduled pregnancy period.
(3)Subjects who are attending other studies or attended other studies within the past 4 weeks.
(4)Subjects who are;
(a)With present heart disorder, liver disorder, or kidney disorder,
(b)With history of cardiac disorder,
(c)With diabetes mellitus, or
(d)With allergy to the study foods.
(5)Subjects who habitually intake drugs, foods for specified health uses (FOSHU), functional foods, or dietary supplements.
(6)Subjects who are deemed to be unsuitable by the investigator.
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日本語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | 中村 淳一 |
英語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | Junichi Nakamura |
日本語
サントリーMONOZUKURIエキスパート株式会社
英語
Suntory MONOZUKURI Expert Limited
日本語
R&Dサポート部 HEセンター
英語
R&D Support Department HE Center
日本語
東京都港区台場二丁目3番3号
英語
2-3-3 Daiba, Minato-ku, Tokyo, Japan
03-5579-1277
Junichi_Nakamura@suntory.co.jp
日本語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | 松岡 佳緒里 |
英語
名 | |
ミドルネーム | |
姓 | Kaori Matsuoka |
日本語
サントリーMONOZUKURIエキスパート株式会社
英語
Suntory MONOZUKURI Expert Limited
日本語
R&Dサポート部 HEセンター
英語
R&D Support Department HE Center
日本語
東京都港区台場二丁目3番3号
英語
2-3-3 Daiba, Minato-ku, Tokyo, Japan
03-5579-1277
Kaori_Matsuoka@suntory.co.jp
日本語
その他
英語
Suntory MONOZUKURI Expert Limited
日本語
サントリーMONOZUKURIエキスパート株式会社
日本語
日本語
英語
日本語
その他
英語
Suntory Beverage & Food Limited
日本語
サントリー食品インターナショナル株式会社
日本語
営利企業/Profit organization
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
いいえ/NO
日本語
英語
日本語
英語
2018 | 年 | 06 | 月 | 03 | 日 |
未公表/Unpublished
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
日本語
英語
試験終了/Completed
2018 | 年 | 06 | 月 | 01 | 日 |
2018 | 年 | 06 | 月 | 04 | 日 |
日本語
英語
2018 | 年 | 06 | 月 | 01 | 日 |
2018 | 年 | 11 | 月 | 06 | 日 |
日本語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr/ctr_view.cgi?recptno=R000037436
英語
https://center6.umin.ac.jp/cgi-open-bin/ctr_e/ctr_view.cgi?recptno=R000037436
研究計画書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ仕様書 | |
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登録日時 | ファイル名 |
研究症例データ | |
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登録日時 | ファイル名 |